Sabtu, 31 Maret 2012

celoteh bakul bakwan kawi part 1




1. anggota dewan nonton porno pas sidang dijarne, bocah sekolah duwe video porno neng hp langsung disita karo gurune, ora oro sek mumet uwongtuwane bocah kuwi mau.nek golek duwet nganti direwangi dioyak2 satpam karo satpol pp.

2.nyambut gawe dadi pegawe proyek entuk bayar 28rb.tenagane diperes koyo jaran ra duwe udel.ora oro nek pas loro bayarre entek gaji 2 taun, urung nggo kebutuhan urip lan sak piturutte.
3.gawe kertu tanda penduduk bolak balik kantor kecamatan peng 5 ora dadi2.arep sek lewat internet tapi ra mudeng blass.lumrah e urip neng ndheso, kabeh uwing tuwo ra mudeng onlen ki opo to???
4.berita neng tipi marai gawe emosi. neng kono di delkkoe sirah ditugel, wong mateni wong,perkosaan, maling pithek digebukki massa maling duit negoro iso dolan bebas tekan luar negeri, reregan podho mundhak, lan sak piturutte
mripatte tambah lemes ndhelok daganganne iseh akeh. padahal wes jam 5 sore...

3 komentar:

momonway mengatakan...

apik tenan kui celotehane bakule bakwan kawi, memang nak dipikir-pikir uip di Indonesia memang hrus serumit celotehane bakule bakwan kawi,,mungkin dilema hidup.

ariftaka mengatakan...

HEHEHE....akan berlanjut part2 lain. ikuti saja Sang Albatros terbang!

momonway mengatakan...

walah om,, kudune le mbaless comene ki nunggu 1 April kok yo,, ben genepp setahun wakakaka...(*nanggung om :p